Lees meer

Woonzorgcentrum (Rusthuis)

Bent u op zoek naar een woonzorgcentrum / rusthuis in Antwerpen voor meer zorg, veiligheid en sociaal contact? Maar bent u bang dat een rusthuis net dat stapje te ver is? Weet dan dat u mogelijk ook terecht kan bij Residentie Ravelsberg voor een assistentiewoning (serviceflat). Hier kan u verblijven in een beschermde omgeving met de nodige privacy en ondersteuning, en steeds zonder betutteling.

Dit is niet zomaar een woonzorgcentrum of rusthuis in Antwerpen

Residentie Ravelsberg legt al meer dan 30 jaar de nadruk op een uitzonderlijke dienstverlening waarbij het persoonlijk contact tussen de resident, onze medewerkers en de directie centraal staat.

Onze appartementen kan u naar eigen smaak inrichten en zijn voorzien van een noodoproepsysteem verbonden met onze 24/7 permanent aanwezige verzorgingsdienst die ondersteunende zorg kan bieden, hotelservice en georganiseerde thuisverpleging. Mede door het persoonlijke karakter, het gezellige restaurant, de prachtig aangelegde tuin met vijver, onze zonneterrassen en de aangename warme sfeer, voelt u zich hier meteen thuis.

Deze unieke residentie is gelegen in de regio Deurne-Berchem-Borsbeek (Antwerpen) en met een goede verbinding naar Wijnegem, Schilde, Schoten en Brasschaat.

Voor meer informatie over onze diensten aarzel niet ons te contacteren om een afspraak te maken voor een vrijblijvende rondleiding op afspraak, dit kan op het nummer 03 321 60 30.