Lees meer

Omgeving

Omgeven door eeuwenoude bomen en waterpartijen die het domein sieren, bevindt zich sinds 1989 “Residentie Ravelsberg”, een stijlvolle serviceflatresidentie opgetrokken met respect voor de omgeving op een plaats waar vroeger het oude kasteel “Ravenberch’ bestond. Een plaats met een ziel en een rijke geschiedenis.

Oude kasteel Ravenberch (1960)

Het is aangenaam vertoeven in onze parktuin. Maar in het nabijgelegen Boekenberg- en Boelaerpark kan u uiteraard ook steeds terecht voor een fijne wandeling. Indien u wat verder weg wilt, kan u gebruik maken van de bus of de tram die u moeiteloos van en naar het centrum voert. Op korte wandelafstand vindt u ook:

  • 1min: apotheek
  • 1min: bakkerij
  • 4min: supermarkt
  • 5min: dagbladhandel, bloemist, e.d.

Bovenstaande wordt eveneens indien gewenst geleverd op uw flat.

Vanuit onze residentie bestaat ook een zeer goede verbinding naar Antwerpen via het openbaar vervoer (tram/bus) en er is ook een parking voor de wagen. U vindt onze inrit naast de Sint-Jozef parochie.

Een groene omgeving vlakbij winkelcentra en openbaar vervoer

U vindt onze serviceflat residentie op 5 min wandelafstand van halte Cruyslei (Deurne-Zuid) voor:

  • Tram 9 Eksterlaar – Linkeroever: de tram vertrekt aan het Eksterlaar in Deurne en gaat via de Groenenhoek (Berchem) naar Berchem station. Vervolgens naar Antwerpen en tot slot naar Linkeroever P+R.
  • Tram 4 Silsburg – Hoboken: de tram vertrekt aan Silsburg te Deurne en rijdt via het Eksterlaar naar Berchem Station. Vervolgens naar Antwerpen naar Hoboken op de Lelieplaats.

U vindt onze assistentiewoningen op 1 min wandelafstand van halte Drakenhoflaan (Deurne-Zuid) voor:

  • Bus 19 Drakenhoflaan – Deurne – Rooseveltplaats: de tram gaat vanaf de Drakenhoflaan via de Ter Heydelaan naar de Van Nevelestraat naar Antwerpen Schijnpoort en het AZ Stuivenberg naar het Centraal Station en eindigt op de Rooseveltplaats.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende rondleiding.